Mrkvový krém s řapíkatým celerem a sušenými rajčaty, dýňový olej
HOVĚZÍ VÝVAR Z OHÁŇKY, maso, polévkové nudle
PEČENÝ ČERSTVÝ PSTRUH NA MÁSLE A BYLINKÁCH, ratatouille zelenina, opečená bagetka
PEČENÉ KUŘE CACCIATORE, pečená kuřecí čtvrť se stehnem po myslivecku (slanina, bylinky, drcená rajčata, bílé víno, cherry rajčata olivy), těstoviny
HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ NA LIŠKÁCH, dušená rýže
KUŘECÍ PRSA SUPREME NA GRILU, červená čočka, sušená rajčata, pečená paprika, šalotka, bazalkový olej
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK bramborové pyré, kyselá okurka
STEAK Z VEPŘOVÉHO KARÉ NA GRILU, omáčka ze zeleného pepře, trhané saláty, steakové hranolky
KYNUTÉ BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY, zakysaná smetana, strouhanka, cukr, přepuštěné máslo
TRHANÉ SALÁTY S KUŘECÍM MASEM, čerstvá zelenina, opečená bagetka
Créme bruleé s maracuja sorbetem, sezónní ovoce
Cheesecake s bílou čokoládou, borůvková omáčka
EXCALIBUR – restaurace & penzion
Cihlářova 5/15, 571 01 Moravská Třebová
Restaurace: + 420 603 765 640 info@excalibur-rp.cz
Penzion: +420 608 461 441 penzion@excalibur-rp.cz

Otevírací doba restaurace:
po–čt: 10.00–22.00 h. | pá: 10.00–24.00 h. | so: 11.00–24.00 h. | ne: 11.00-22.00 h.
© designed by Jakub Jelínek, programed by Jakub Pavlék