Od 18.11. se můžete těšit v naší restauraci na týden věnovaný zvěřině a pokrmům z této úžasné a tradiční suroviny. Nabídneme kančí a jelení speciality. Nebude chybět luxusní hřbet z daňka či něco z pernaté zvěře!!! Dorazte o víkendu ochutnat a pobavit se do restaurace Excalibur!!!

Zde je naše menu:

ZVĚŘINOVÁ TERINA

doplněná karamelizovanou cibulkou, pistáciemi, divokým kořením, brusinkovou omáčkou a křupavou bagetkou

 

ZVĚŘINOVÝ VÝVAR

s játrovými knedlíčky, zeleninou a domácími nudlemi

 

BAŽANT NA VÍNĚ

pomalu dušená bažantí stehýnka na červeném víně špikovaná slaninou, doplněná bramborovým pyré

 

KANČÍ KÝTA SE ŠÍPKOVOU OMÁČKOU

podávaná s karlovarským knedlíkem

 

JELENÍ GULÁŠ Z KÝTY
zdobený cibulí a čerstvým křenem s houskovým knedlíkem

 

SMAŽENÝ ŘÍZEK Z KANČÍ KÝTY TŘENÝ ČESNEKEM
podávaný se zámeckým bramborem s petrželkou

 

DO RŮŽOVA PEČENÝ DANČÍ NA PORTSKÉM VÍNĚ

doplněný černým kořenem, hruškou vařenou ve víně a gratinovaným bramborovým pyré

 

STEAK Z KANČÍHO HŘBETU NA GRILU
podávaný na omáčce z lesních hřibů se šťouchaným bramborem s chřestem a brusinkovým želé

 

Dezert

 

DÝŇOVÝ CHEESCAKE SLAZENÝ MEDEM  

doplněný pekanovými ořechy, pošírovanou hruškou a vinnou redukcí

 

HRUŠKOVÝ ŠTRŮDL S OŘECHY 

podávaný s vanilkovou omáčkou a blanšírovanou baby hruštičkou v calvadosu

18.11.2016 15:16
EXCALIBUR – restaurace & penzion
Cihlářova 5/15, 571 01 Moravská Třebová
Restaurace: + 420 603 765 640 info@excalibur-rp.cz
Penzion: +420 608 461 441 penzion@excalibur-rp.cz

Otevírací doba restaurace:
po–čt: 10.00–22.00 h. | pá: 10.00–24.00 h. | so: 11.00–24.00 h. | ne: 11.00-22.00 h.
© designed by Jakub Jelínek, programed by Jakub Pavlék